Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon

Grenseveien 107 0663 Oslo
T + 47 23 00 70 20

Kandidatuttalelser

Det som for var mest positivt med Sonar for min del var at de så min bakgrunn som relevant i en annen bransje. Jeg har vært konsulent i olje- og gassbransjen i mange år, og i fjor var det få oppdrag igjen i den sektoren. Den jobben jeg til slutt fikk her hadde jeg ikke tenkt på selv, da det er bygg- og anlegg, men Sonar hjalp meg inn i et annet spor og en ny karriere. Jeg er veldig fornøyd med jobben jeg har nå og har det egentlig bedre nå enn før.

Bengt Åge Fjørtoft

kvalitetssjef, Acciona Ghella Joint Venture

Jeg hadde fagbrev og to års erfaring fra Polen før jeg kom til Norge, men manglet DSB-godkjenning [tillatelse til å videreføre et regulert yrke]. Sonar anbefalte meg likevel til Sterk-Elektro, som ansatte meg som hjelpearbeider. Dette hjalp meg veldig, da jeg siden har fått alle papirene jeg trenger og er nå godkjent elektriker i Norge – takket være Sonar som videreformidlet meg til et firma som var villige til å satse på meg. Jeg fikk god oppfølging fra dem hele veien og følte meg ivaretatt, så jeg kan trygt anbefale dem videre.

Damian Zapala

elektriker, Sterk-Elektro AS

Sonar fant min CV og kontaktet meg mens jeg ikke var aktiv jobbsøker. Sonar opplyste meg om en spennende stilling og spurte om jeg kunne være interessert. Intervjuprosessen med konsulenten i Sonar, og senere med Asenso, var rask og ryddig. Jeg fikk til slutt tilbud om jobben som administrerende direktør i et selskap hvor jeg har jeg fått muligheten til å bygge videre på erfaring jeg allerede hadde, samtidig som jeg har fått nye utfordringer i hverdagen.

Sigurdur Thor

administrerende direktør, Asenso